Bericht van Aalberts Bouw

9 december '21

Om het meer- en minderwerk traject zo snel mogelijk te kunnen afronden en te kunnen starten met de afbouw van de appartementen, neemt Aalberts Bouw vanaf nu geen nieuwe aanvragen of wijzigingen meer in behandeling. Lees hier het bericht van de aannemer.

Beste kopers,

De sluitingsdatum voor de aanvraag van meer- en minderwerk is inmiddels voor alle bouwnummers verstreken en alle wensen zijn bij Aalbers Bouw bekend. Van een aantal kopers is het meer- en minderwerk traject inmiddels al afgerond en zijn de offertes én de daarbij behorende koperstekening ondertekend. Met een aantal kopers zijn wij nog druk bezig met de verwerking van de meer- en minderwerkopties en het opstellen van de koperstekening. Helaas kost dit traject in z'n geheel meer tijd dan we van tevoren hebben ingeschat. Dit mede door het grote aantal aanvragen en wensen van kopers, waardoor ieder appartement uniek wordt, en de vele betrokken partijen waarmee we hiervoor moeten schakelen.

Geen nieuwe aanvragen in behandeling

Wij doen ons best om het meer- en minderwerk traject zo snel mogelijk af te ronden, zodat we op korte termijn kunnen starten met de afbouw van de appartementen. We nemen nu dan ook geen nieuwe aanvragen en/of wijzigingen meer in behandeling. De lopende vragen, die al bij ons bekend zijn, handelen wij uiteraard nog wel af.

image alt

Kerstsluiting

Tijdens de kerstperiode leggen wij voor 2 weken even ons werk neer, om daarna vol energie te beginnen aan het nieuwe jaar. Onze kerstsluiting is van vrijdag 24 december tot en met vrijdag 7 januari. In deze periode zijn wij niet bereikbaar. In het nieuwe jaar staan wij vanaf maandag 10 januari weer tot uw beschikking!

Namens het hele projectteam wensen wij u prettige feestdagen, maar vooral een gezonde start van het nieuwe jaar toe!

Met vriendelijke groet,
Team Aalberts Bouw

Contact? Wij staan je graag te woord
Het laatste nieuws over Ode Apartments Naar het nieuwsoverzicht