Booking.com is verhuisd naar de City Campus

19 juli '23

Booking.com is verhuisd naar de City Campus, waardoor alle 6.500 medewerkers voor het eerst in meer dan 10 jaar de mogelijkheid hebben om samen te werken op één locatie in Amsterdam. Voorheen verspreid over talrijke locaties in de stad, komen ze nu voor het eerst samen op de pas voltooide City Campus. Deze verhuizing markeert een belangrijke mijlpaal, waarbij het bedrijf zijn werknemers onder één dak brengt en daardoor een krachtige samenwerking creëert.

Eigentijdse werkomgeving

In 2015 benaderde Booking.com, samen met BPD (Bouwfonds Property Development), UNStudio voor het ontwerp van een nieuwe campus voor Booking.com in het centrum van Amsterdam. De City Campus, met een oppervlakte van 65.000m2, is ontworpen om een eigentijdse werkomgeving te creëren die gericht is op het bevorderen van samenwerking en het aantrekken van talent van over de hele wereld.

image alt

Ontworpen om verbinding te maken

Het ontwerp van de campus is als het ware van binnenuit bedacht, met als inspiratie het concept van een kleine stad. De interne ruimtes zijn ontworpen als openbare pleinen, omringd door diverse voorzieningen, zoals cafés, restaurants en sportfaciliteiten. Hierdoor ontstaan er sociale ontmoetingspunten die de interactie tussen medewerkers van Booking.com, bezoekers én bewoners van het Oosterdokseiland in het centrum van Amsterdam bevorderen.

Welkom bij de City Campus

Stap binnen in de City Campus, waar architectuur en design samenkomen in perfecte harmonie. Elk detail is zorgvuldig doordacht om een unieke beleving te creëren. Bekijk zelf hoe indrukwekkend het gebouw van binnen is.

Duurzaam en inclusief

Met de verhuizing naar de City Campus hoopt Booking.com een inclusieve en duurzame ruimte te bieden waar medewerkers van over de hele wereld geïnspireerd kunnen werken en samenwerken onder één dak. Het ontwerp van UNStudio heeft hierbij een cruciale rol gespeeld bij het realiseren van deze visie voor de toekomst van werken bij Booking.com.

Iets vragen? Neem contact op
Wonen op het Oosterdokseiland? Beschikbare appartementen