Foto's van de bouw

22 augustus '21

De bouw van Ode Apartments verloopt voorspoedig. Als toekomstige bewoner bent u vast benieuwd naar de status van de 41 moderne appartementen in het kloppende hart van Amsterdam. Tijd voor een bouwupdate dus. Bekijk hier de foto’s! Overigens is inmiddels zo’n 60% van de woningen in het prachtige complex verkocht. Er zijn dus nog appartementen beschikbaar.

image alt

Rondom in de netten

Zoals op de foto hiernaast is te zien, staat het steigerwerk rondom het gebouw grotendeels in de netten zodat er beschut aan de gevel gewerkt kan worden. Helaas nog geen fraaie gevelbeelden van het gebouw dus, die volgen later. Momenteel plaatst Sorba - specialist in onder andere gevelbouw - de gevelkozijnen op de 8e en 9e verdieping van het gebouw en wordt op de 10e verdieping de keramische gevelband gemonteerd. De bouwlift die u voor het gebouw ziet staan, dient voor het transport van alle goederen naar boven.

image alt

De hoofdentree

Op bijgaande foto is de toekomstige hoofdentree te zien van het markante glazen kantoor- en woongebouw. Boven de entree wordt allereerst isolatie aangebracht. Als dit gereed is, wordt het zetwerk plafond gemonteerd. De linker opening wordt de hoofdentree van de appartementen. Via deze ingang betreedt u straks de centrale hal waar dagelijks de servicemanager aanwezig is.

image alt

Uitzicht vanaf de 9e

De komende week wordt het 1e glas geleverd en gemonteerd op de 9e verdieping. Daarmee is de verdieping zo goed als wind- en waterdicht. Alleen de hoekappartementen aan de zuidzijde blijven nog open voor het transport van goederen. Op onderstaande foto ziet u de gevelkozijnen op de 9e verdieping vanuit het appartement. Door de doeken heen krijgt u al een indruk van het prachtige uitzicht! 

Beschikbare appartementen

Inmiddels is circa 60% van de appartementen in Ode Apartments verkocht. Er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar, mét (optioneel) een eigen parkeerplek in de parkeerkelder onder het complex. Lijkt dit u iets? Er zijn nog enkele appartementen zijn nog beschikbaar:

  • Appartement type P - 2-kamerappartement (66 m2) op de 1e verdieping, met balkon op het westen
  • Appartement type A - 3-kamerappartement (114 m2) op de 1e verdieping, met 2 badkamers en balkon op het westen
  • Appartement type N - 4 kamerappartementen (126 m2) op diverse verdiepingen, met 2 badkamers en balkon op het oosten
  • Appartement type O - 3-kamerappartementen op de 1e (145 m2) of 2e (162 m2) verdieping, met 2 badkamers en balkon op het zuidoosten
  • Appartement type R - 2-laags top appartement op de 2e én 3e verdieping, met een woonoppervlakte van maar liefst 257 m2.

Bent u al een van de gelukkige kopers van een Ode appartement? Dan heeft u een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor het event op de bouwplaats op zaterdag 28 augustus. U krijgt een rondleiding over de bouwplaats én kunt zelf bekijken hoe de bouw van uw appartement vordert. Uiteraard zorgen wij ook voor een hapje, een drankje en een gezellig muziekje. Tot zaterdag!

Wanneer krijg ik de sleutel? Bekijk de planning
Beschikbare appartementen Bekijk het aanbod