De laatste 4 appartementen direct beschikbaar

27 maart '23

Wilt u het Oosterdokseiland, de unieke locatie in hartje Amsterdam uw thuis noemen en daarbij genieten van alle voordelen van nieuwbouw, terwijl u uitkijkt over onze hoofdstad? Het kán nog in de laatste 4 beschikbare 3-kamerappartementen.

image alt

Type X - 3 kamerappartement met bouwnummer 005

Zoekt u het comfort van nieuwbouw, maar wilt u op korte termijn verhuizen? Dan is dit appartement in ODE echt een uitkomst. De woning is namelijk al opgeleverd! Bouwnummer 005 is een modern appartement op de 1e verdieping van Ode Apartments, met een woonoppervlakte van circa 126 m2. Het appartement is werkelijk van alle gemakken voorzien! Wat dacht u van de mogelijkheid van een eigen parkeerplaats en eventueel een eigen laadpaal in de garage van het complex? Dát is pas luxe, midden in Amsterdam! 

De woning aan de Nemo-zijde van het gebouw, beschikt over een werk-of studeerkamer en 2 slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer een eigen badkamer met heeft. De lichte woonkamer met aangrenzend balkon ligt aan de oostzijde. 

Bekijk bouwnummer 005
image alt

Type N - 4 kamerappartement bouwnummer 010

Vrijdagmiddag, heerlijk thuiskomen in uw 4-kamerappartement op de 2e verdieping van het markante gebouw middenin de stad. Vanavond lekker uiteten met vrienden, in de gezellige omgeving van de Oosterdokskade. Lopend naar huis, het blijft uniek. En als het laat wordt is er altijd extra slaapplek in de logeerkamer. Dit moderne appartement in Ode Apartments, met een woonoppervlakte van circa 126 m2, is van alle gemakken voorzien! Wat dacht u van de mogelijkheid van een eigen parkeerplaats in het complex? Dát is pas luxe, midden in Amsterdam!

Bekijk bouwnummer 010
image alt

Type X - 3 kamerappartement met bouwnummer 023

Woont u straks in bouwnummer 023 op de 5e etage van ODE? Dit luxe 3 kamerappartement van het Type X aan de Nemo-zijde van het moderne complex, biedt alle comfort van nieuwbouw, maar dan zonder bouwtijd. De woning is namelijk al opgeleverd, dus op zeer korte termijn te betrekken! 

Ook qua indeling biedt dit appartement van 126m2 alle comfort en luxe. Van de 2 slaapkamers heeft de hoofdslaapkamer een eigen badkamer, de lichte woonkamer met aangrenzend balkon ligt aan de oostzijde. Daarnaast is er optioneel de mogelijkheid voor een eigen parkeervoorziening in de parkeergarage onder het gebouw. Wonen in ODE betekent dat u als bewoner van alle gemakken bent voorzien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Servicemanager in Ode. Deze ontzorgt u door taken uit handen te nemen. Van pakketservice, kleding reinigen en strijken, autowassen en bloemen bestellen, het inschakelen van huishoudelijke hulp of een masseur. Ideaal!

Bekijk bouwnummer 023
image alt

Type X - 3 kamerappartement met bouwnummer 033

Dit prachtige 3-kamerappartement van 126m2 aan luxe is gelegen aan de Nemo-zijde. Vanaf de 7e verdieping van het appartement van Type X kijkt u ver uit over de hoofdstad. Een schuifpui biedt toegang tot het balkon op het oosten. Met 2 slaapkamers én 2 badkamers bent u hier van alle gemakken voorzien. Door middel van het domoticasysteem regelt u met telefoon of tablet, niet alleen de verwarming of de ventilatie, maar mogelijk ook zelfs uw verlichting en geluidsinstallatie. En, wel zo fijn midden in Amsterdam, een eigen parkeerplaats in de parkeergarage (indien gewenst met laadpaal) behoort tot de mogelijkheden! Alle details of direct een optie nemen op dit unieke appartement?

Bekijk bouwnummer 033

Ode: Een unieke balans tussen tussen rust en reuring

Wonen in het kloppende hart van Amsterdam, met uitzicht over het water en de stad. Ode Apartments is uniek. Dit is de plek waar mensen, natuur, de stad en de wereld verweven worden. Nu én in de toekomst. In het ontwerp van Ode was een duurzame en duidelijke blik op de toekomst namelijk een essentieel onderdeel.

Het nieuwe kantoor- en woongebouw is niet alleen duurzaam maar, dankzij het gebruik van eigentijdse materialen, de bijzondere opbouw en indeling, óók een opvallende verschijning. Hier wordt een aantrekkelijke balans tussen historie en moderniteit en tussen rust en reuring gecreëerd.

Iets vragen? Neem contact op
Wilt u wonen op het Oosterdokseiland? Bekijk de appartementen in de Woningzoeker