Dit is dé apotheose van het Oosterdokseiland!

24 januari '23

Het Oosterdokseiland; een dynamische plek waar wonen, werken, genieten, innoveren, groeien en dromen samen komen. Dat het fantastisch wonen wordt in de gloednieuwe Ode Apartments moge duidelijk zijn, maar wat gebeurt er met de ruimte naast de appartementen? Eén van de succesvolste bedrijven in de Amsterdamse regio – én een van de belangrijkste Europese techbedrijven - heeft haar oog op het Oosterdokseiland laten vallen… En dat is niet voor niks!

image alt

Over de City Campus

Dat succesvolle bedrijf? Dat is Booking.com! BPD wilde met de nieuwbouwlocatie het accent op ‘thuiskomen’ leggen. Duurzaam, warm en dichtbij het Amsterdamse leven. Dát bleek perfect samen te gaan met de ambities van Booking.com. In samenwerking met UNStudio werd gezocht naar het perfecte ontwerp én de perfecte invulling van dit nieuwe gebouw. Architect en Founder Ben van Berkel vertelt dat in de researchfase verschillende internationale panden van andere techbedrijven bezocht werden, waaronder bijvoorbeeld de Google Campus. Echter was géén van deze ontwerpen voor Booking.com interessant genoeg om als inspiratie te dienen. UNStudio werd uitgedaagd om met en compleet nieuw, out-of-the-box concept te komen. Het resultaat is een ongelofelijk bijzonder gebouw, dat tevens één van de meest duurzame van Amsterdam is! De zogenoemde City Campus vormt de apotheose, oftewel het schitterende sluitstuk, van het Oosterdokseiland.

Een nieuw stuk stad; waar alles samenkomt

De ontwikkeling van het Oosterdokseiland is niet zo maar een nieuwbouwproject. Het is een nieuw stuk stad. Een fraaie finale van het Zuidelijke IJ-over project, met sociale- en middel dure huurwoningen, culturele en commerciële voorzieningen, een hotel én een school. Dit is complete gebiedsontwikkeling, met werkelijk álles er op en er aan. Hier komen we samen. Allemaal. Een plek waar mensen voor het eerst in Amsterdam thuiskomen óf geboren en getogen Amsterdammers opnieuw een thuis vinden. Een plek waar werknemers zich welkom voelen, ongeacht hoe ver zij van hun thuis en familie vandaan zijn. Een plek waar we uiteten kunnen, een plek waar kinderen naar school gaan. Het resultaat is een nieuw stuk Amsterdam, waar we allemaal trots op kunnen zijn.

image alt

Wil jij onderdeel zijn van dit nieuwe stuk Amsterdam?

Wil jij dit prachtige, nieuwe stukje Amsterdam niet enkel bezoeken maar er daadwerkelijk jouw thuis van maken? Dat kan! Ode Apartments heeft nog een aantal vrije woningen. Hier geniet jij van de voordelen van nieuwbouw, terwijl je uitkijkt over de historische stad. En het aller beste? De oplevering vindt plaats in februari 2023. Nu kopen betekent dus héél snel wonen! Benieuwd? Klik op onderstaande button om het aanbod te bekijken.

Iets vragen? Neem contact op
Ook wonen in Ode? Bekijk de appartementen