Gefeliciteerd met uw appartement

25 maart '21

Nogmaals namens het gehele Ode team willen wij u van harte feliciteren met de aankoop van uw appartement in het project Ode Apartments.

image alt

Hoe gaan we nu verder?

U heeft inmiddels uw koop-aannemingsovereenkomst bij de makelaar getekend en wij kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent hoe het verdere proces eruit ziet. Binnenkort ontvangt u een uitnodiging van uw kopersbegeleidster Michella Gerding of Esmee Hogendoorn van Aalberts Bouw om samen uw appartement verder te gaan personaliseren. Hierbij wordt rekening gehouden met de sluitingsdata van het meer- en minderwerk.

Uw kopersbegeleidster bespreekt met u het bouwproces en brengt u met de betrokken partijen in contact zodat u de juiste afbouwkeuzes kunt maken van uw appartement.

Het kopersgesprek

Tijdens het kopersgesprek geeft zij uitleg over het verdere proces en het digitale kopersportaal HOOMCTRL. Ook kunt u bij de kopersbegeleidster terecht met al uw vragen omtrent de woning. Zij vormen de schakel tussen alle betrokken partijen, zowel voor de collega’s van Aalberts die de bouwkundige werkzaamheden uitvoeren als de installateur die in opdracht van Ode Apartments betrokken is bij de afbouw van uw appartement.

Hierbij wordt rekening gehouden met de sluitingsdata voor meer en minderwerk: 
- Batch 1: Verdiepingen 7 t/m 9, bouwnummers 29 t/m 42, week 37, vrijdag 17 september 2021
- Batch 2: Verdiepingen 4 t/m 6, bouwnummers 15 t/m 28, week 40, vrijdag 8 oktober 2021
- Batch 3: Verdiepingen 1 t/m 3, bouwnummers 1 t/m 14, week 43, vrijdag 29 oktober 2021

U kunt het volledige kopersbegeleidingsproces doorlezen in de kopersinformatiebrochure. 

Kopersinformatiebrochure
Contact Wij staan u graag te woord
Bekijk de woningen Wonen op het Oosterdokseiland?