De kozijnen zijn geplaatst

29 november '21

Allereerst willen wij u namens de firma Solarlux van harte feliciteren als toekomstig bewoner met de aankoop van een fantastisch appartement. De transparante gevels van Solarlux garanderen u een geweldig uitzicht en een unieke woonbeleving.

De minimalistische schuifpuien genaamd cero, kenmerken zich door uiterst slanke profielen en spraakmakend design, reeds bekroond met meerdere gerenommeerde Design Awards. Het glasaandeel van maar liefst 98% en een profielbreedte van slechts 34 mm is een vernuftige constructie met goed doordachte technische details. De profielen zijn vervaardigd van hoogwaardig aluminium en kennen daardoor een lange levensduur met weinig onderhoud.

Lichte bediening

RVS loopwagens en geleiderails garanderen een lichte en geruisloze bediening. De geïntegreerde RVS rollagers zorgen voor een gelijkmatige drukverdeling zodat de schuifpui eenvoudig te openen is en er geen slijtage plaats vindt. De handgrepen zijn uitgevoerd in geborsteld V4A roestvrij staal en biedt maximale bescherming tegen corrosie.

Intelligente ontwatering

De verdekt liggende ontwatering van condenswater vindt gecontroleerd plaats in het onderste profiel. Kozijnventilatie voorkomt condensvorming in de tussenruimtes.

Optimale isolatie

cero biedt optimale isolatie en is uitgevoerd met 3-voudig gehard veiligheidsglas. De schuifpui is getest en gecertificeerd op luchtdoorlatendheid, windlast en slagregendichtheid en voldoet hiermee aan de hoogste eisen voor wind- en waterdichtheid. Naast thermische isolatie is het systeem ook geluidwerend voor een aangenaam wooncomfort.

Service & Onderhoud

Als u een kwaliteitsproduct van Solarlux koopt, mag u ervan uitgaan dat u langdurig plezier heeft van uw aankoop. Alle Solarlux producten zijn gemaakt van de beste kwaliteit grondstoffen, worden veelvuldig getest en vakkundig gemonteerd en beschikken wij over een uitgebreide servicedienst. Toch kan het zijn dat de producten in de loop der jaren niet meer geheel zo functioneren als u zou willen. Regelmatig onderhoud van de glazen gevel is van groot belang. Na oplevering ontvangt u van ons een uitgebreid pakket met tips en nuttige adviezen voor het beste resultaat!

Wanneer krijg ik de sleutel? Bekijk de planning
Beschikbare appartementen Bekijk het aanbod