Nog 5 woningen op het prachtige Oosterdokseiland beschikbaar

24 januari '23

Ode Apartments. Dé gloednieuwe woningen op het prachtige Oosterdokseiland. Dit is de plek waar u volop geniet van de voordelen van nieuwbouw, terwijl u uitkijkt over historisch Amsterdam. Klinkt dat u als muziek in de oren? Goed nieuws! Er zijn nog 5 bijzondere appartementen beschikbaar.

image alt

Uniek wonen, in het kloppende hart van Amsterdam

Wonen in het kloppende hart van Amsterdam, met uitzicht over water en de historische stad. Ode Apartments is uniek. Dit is de plek waar mensen, natuur, de stad en de wereld verweven worden. Nu én in de toekomst. In het ontwerp van Ode was een duurzame en duidelijke blik op de toekomst namelijk een essentieel onderdeel. Het nieuwe kantoor- en woongebouw is niet alleen duurzaam maar, dankzij het gebruik van eigentijdse materialen, de bijzondere opbouw en indeling, óók een opvallende verschijning. Hier wordt een aantrekkelijke balans tussen historie en moderniteit en tussen rust en reuring gecreëerd. Kortom, met een Ode appartement geniet u van het beste van 2 werelden!

Bekijk de woningen
image alt

Nog 4 bijzondere 3 kamer-appartementen Type X beschikbaar

In het prachtige Ode zijn nog 4 appartementen van Type X beschikbaar, allen gelegen aan de Nemo-zijde. Bouwnummers 5, 14, 23 en 33 beslaan ruim 125m2 aan woonplezier. Deze prachtige 3 kamer-appartementen zijn verdeeld over de 1e, 3e, 5e en 7e verdieping. Hoog wonen en ver uitkijken óf liever dichtbij de grond? Het is aan u! Voor welke verdieping u ook kiest, met 2 slaapkamers én 2 badkamers bent u hier van alle gemakken voorzien.

image alt

Het állerlaatste appartement type N!

Bouwnummer 10 is het állerlaatste appartement in de categorie Type N. Deze prachtige woning is gelegen op de 2e verdieping en beschikt over maar liefst 4 kamers. Naast het balkon, de royale leefruimte, 2 slaapkamers en 2 badkamers is hier dus nóg een extra ruimte over die u volledig naar wens kan invullen!

Het allerbeste? Nu kopen betekent binnen een paar weken wonen!

Wilt u dit prachtige, nieuwe stukje Amsterdam op het Oosterdokseiland uw thuis noemen? Dat kan! Hier geniet u van de voordelen van nieuwbouw, terwijl u uitkijkt over de historische stad. En het allerbeste? De oplevering vindt in februari plaats. Nu kopen betekent dus héél snel wonen! Wilt u meer details over bovenstaand genoemde bouwnummers? Klik dan op de onderstaande button.

Iets vragen? Neem contact op
Wilt u wonen op het Oosterdokseiland? Beschikbare appartementen