In het spotlicht: laatste 2 luxe appartementen Ode Apartments

29 januari '24

Laatste kans op wonen in Ode Apartments. Nagenoeg alle appartementen zijn verkocht, op slechts 2 appartementen na. Heeft u altijd al willen wonen op de allermooiste plek van Amsterdam in de gezellige omgeving van de Oosterdokskade? En stond een zeer luxe appartement met een spectaculair uitzicht altijd al bovenaan uw verlanglijstje? Dan is dit uw kans. Wacht niet langer en neem vandaag nog vrijblijvend een optie op één van deze laatste 2 per direct beschikbare appartementen. Bezoek de modelwoning en plan een bezichtiging. U hoeft alleen nog maar te verhuizen.

image alt

Modelwoning: Appartement X 005

Dit moderne 3-kamerappartement is recent ingericht als modelwoning, compleet met 2 chique badkamers, keuken inclusief luxe apparatuur en wijnkoelkast, houten vloeren, wandafwerking en stijlvolle meubels. Het bevindt zich op de 1e verdieping van Ode Apartments, beschikt over een woonoppervlakte van circa 126 m2 en is van alle gemakken voorzien. Aan de voorzijde van de woonkamer biedt de schuifpui toegang tot het balkon met een spectaculair uitzicht over het Oosterdok. Hier geniet u van de opkomende zon, terwijl u in de zomer lekker buiten ontbijt. Verder is er nog een slaap-, werk- of studeerkamer én een riante hoofdslaapkamer met badkamer en suite. En wat dacht u van de mogelijkheid van een eigen parkeerplaats onderin de parkeergarage van het complex? Dát is pas luxe, uw eigen parkeerplek in het hart van Amsterdam!

Ja! Ik wil een optie

Plan een bezichtiging

Bent u enthousiast geworden na het zien van de compleet ingerichte modelwoning? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de makelaar en plan een bezichtiging. U kunt contact opnemen met Eefje Voogd (020-3050560) of Broersma (020-3059788).

image alt

Appartement N 010

Stelt u zich eens voor. In het weekend lekker uit eten met vrienden in het hart van Amsterdam. En daarna kunt u lopend naar huis. Heerlijk thuiskomen in uw 4-kamerappartement op de 2e verdieping van het markante gebouw Ode middenin de stad. Aan de voorzijde van de woonkamer biedt de schuifpui toegang tot het balkon, gericht op het oosten. Ontbijt zomers lekker hier en geniet van de opkomende zon! Aan de voorzijde bevinden zich de badkamer en 3 kamers; een slaapkamer, een werk- of studeerkamer én de riante hoofdslaapkamer met een (tweede) badkamer en suite. Ook fijn! U heeft de mogelijkheid van een eigen parkeerplaats in het complex. Als dat geen luxe is, een eigen parkeerplek midden in Amsterdam.

Ja! Ik wil een optie
image alt

Ultiem wooncomfort: pluspunten op een rij

Deze appartementen bieden een uitgebreide lijst van luxe voorzieningen, zoals:

  • Balkon met uniek uitzicht over het Oosterdok
  • Een zeer hoog afwerkingsniveau
  • Per direct beschikbaar
  • 2 of 3 (slaap)kamers en 2 badkamers, waarvan 1 aan de hoofdslaapkamer
  • Slim huissysteem, te bedienen met tablet/smartphone. Voor het regelen van o.a. verwarming en ventilatie
  • In de centrale hal van het Ode appartementengebouw is op vaste tijden een servicemanager aanwezig. Hij of zij houdt in de gaten of er geen onbevoegden rondlopen in het gebouw. Ook is de servicemanager het eerste aanspreekpunt voor u als bewoner. Voor vragen of meldingen, maar óók voor dienstverlening op maat.
  • Mogelijkheid van een eigen parkeerplaats onder het complex (vanaf € 80.000).

Per direct wonen in Ode Apartments? Laatste 2 appartmenten
Bezoek de modelwoning Plan een bezichtiging