Meer dan 50% van de appartementen verkocht

30 juni '21

De verkoop van de appartementen in het project Ode Apartments verloopt voorspoedig. Inmiddels is meer dan 50% van de appartementen verkocht en hebben de gelukkigen hun koopovereenkomst getekend. Bent u daar één van? Dan ontvangt u binnenkort van ons de Hoerabrief en een uitnodiging voor een evenement op de bouwplaats. Lees meer en save the date!

image alt

Afspraken met kopersbegeleiders

Alle kopers van een appartement in Ode Apartments hebben inmiddels hun koop-aannemingsovereenkomst bij de makelaar getekend. De volgende stap is een gesprek met een van de kopersbegeleiders om het appartement verder te gaan personaliseren. De kopersbegeleiders voor Ode Apartments zijn Michella Gerding en Esmee Hogendoorn van Aalberts Bouw. Zij nodigen nu alle kopers persoonlijk uit om het bouwproces te bespreken.

N.B.: Houd u alstublieft rekening met de bouwvakantie. Van 24 juli tot 15 augustus zijn de kopersbegeleiders niet bereikbaar.

image alt

SAVE THE DATE!

Bent u een van de gelukkige kopers van een Ode appartement? Zet dan nu alvast zaterdag 28 augustus in uw agenda. Op deze datum organiseren we namelijk een evenement op de bouwplaats. Alle kopers kunnen deze dag tijdens een rondleiding over de bouwplaats zelf bekijken hoe de bouw van hun appartement vordert. Wie wil dat nu niet? Uiteraard zorgen wij ook voor een hapje, een drankje en een gezellig muziekje! Alle kopers ontvangen binnenkort een persoonlijke uitnodiging voor dit evenement.

image alt

Beschikbare appartementen

In Ode Apartments komen in totaal 41 appartementen in 6 verschillende types. Iedereen kan hier een appartement vinden dat aansluit bij zijn of haar woonwensen. De appartementen variëren in woonoppervlakte van 67m2 tot 300m2, voorzien van parkeerplek (optioneel) en verschillende sport- en recreatiefaciliteiten in de buurt. Een riant hoekappartement, een eenlaagse of tweelaagse woning; meer dan genoeg mogelijkheden voor prachtig wonen op het Oosterdokseiland.

Interesse? Er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar. 

Bekijk appartementen
Wanneer krijg ik de sleutel? Bekijk de planning
Beschikbare appartementen Bekijk het aanbod