Wilt u wonen in dit prachtige appartement? Plan nu een bezichtiging bij de makelaar!

31 augustus '23

Leun achterover en stelt u zich eens voor. Ontwaken in dit comfortabele appartement met sfeervol interieur en luxe badkamers. Het unieke uitzicht over het Oosterdok. Geniet vanaf uw balkon van de opkomende zon en zie de stad Amsterdam langzaam ontwaken. De fietsers over de markante brug, auto's door de IJtunnel, het NEMO, de rondvaartboten en gevarieerde scheepvaart. Een levend schilderij. Droom weg en stelt u zich eens voor... dat dit schitterende appartement uw thuis is. Het kán! Er zijn nog 3 appartementen vrij en direct bewoonbaar. Lees snel verder en plan een bezichtiging in met de makelaar.

Plan een bezichtiging
image alt

Wat een uitzicht!

De luxe Ode apartments type N en X hebben een oppervlakte van 126 m2, 2 of 3 slaapkamers, 2 badkamers én een balkon op het oosten. Het uitzicht hier aan de oostzijde van het gebouw is úniek; over het Oosterdok, de markante fietsbrug (Mr. J.J. van der Veldebrug), het NEMO-gebouw, de IJ-tunnel en daarachter het scheepvaartmuseum en de stad Amsterdam. Er zijn op dit moment nog 3 appartementen beschikbaar van dit type, op de 1e, 2e, en 5e verdieping. Uiteraard van alle gemakken voorzien. Wat dacht u van de servicemanager in de centrale hal, die niet alleen pakjes kan aannemen en de hal bewaakt, maar die u ook kunt inschakelen om de auto te laten wassen of kleding te reinigen. Of van de mogelijkheid om bij het appartement een eigen parkeerplaats aan te kopen in de garage onder het complex. En dát midden in Amsterdam, wat een luxe!

image alt

Kenmerken appartement type N en X

Wonen op deze unieke locatie in Amsterdam? Misschien is appartement type X uw droomhuis! 

  • Circa 126 m2 aan woonruimte
  • Vanaf € 1.230.000 v.o.n. 
  • 2 of 3 (slaap)kamers en 2 badkamers, waarvan 1 aan de hoofdslaapkamer
  • Balkon op het oosten
  • Slim huissysteem, te bedienen met tablet/smartphone. Voor het regelen van o.a. verwarming en ventilatie
  • Gezamenlijke fietsenberging
  • Servicemanager in centrale hal
  • Mogelijkheid van eigen parkeerplaats in de garage onder het complex (vanaf € 80.000).
  • Alle drie de appartementen zijn direct bewoonbaar

Bekijk dit woningtype

Direct een optie aanvragen

Ziet u zich zelf al zitten in een van de 3 beschikbare appartementen type N of X, op de 1e, 2e of 5e verdieping van Ode Apartments? Goed nieuws! Deze droom kan namelijk werkelijkheid worden. U kunt direct een bezichtiging plannen bij de makelaar! 

Plan een bezichtiging
Wij staan u graag te woord Contactmogelijkheden
Wonen op het Oosterdokseiland? Bekijk de beschikbare appartementen