Appartement kopen op het Oosterdokseiland? Maak een persoonlijk account aan

Als u straks een appartement wilt kopen op het Oosterdokseiland dan kan dat alleen als u een persoonlijk account heeft aangemaakt in Mijn Eigen Huis. In één overzicht ziet u wat uw favoriete woningen zijn, geeft u  digitaal uw voorkeuren door als de verkoop start en beheert u uw voorkeuren gewoon online. Hoe handig is dat?

Wat zijn de voordelen?

  • Persoonlijke gegevens kunt u zelf wijzigen
  • Als 1e op de hoogte van het laatste nieuws
  • Al uw favoriete woningen bij elkaar
  • De status van het project en van uw favoriete woningen bekijken
  • Voorkeuren online doorgeven en aanpassen
  • Alle documenten van uw favoriete woning(en) bij elkaar.

Hoe werkt het

Lees stap-voor-stap hoe u een account aanmaakt en hoe u uw favoriete woningen en wensenlijst beheert. Bent u samen met uw partner geïnteresseerd in een woning? Maak dan 1 account aan met 1 geldig e-mailadres. Het heeft geen zin om ieder een eigen account aan te maken. Bij uw persoonlijke gegevens in uw account kunt u de gegevens van uw partner invullen.

Maak een account aan

Een account aanmaken is heel eenvoudig. In een paar stappen bent u in uw persoonlijke omgeving die u zelf kunt bekijken en beheren wanneer dat u uitkomt.

U klikt op het poppetje bovenin of op het hartje bij het bouwnummer onder het woningaanbod. In het inlogscherm vult u uw naam, e-mailadres en gewenst wachtwoord in. Er wordt nu een bericht gestuurd naar het opgegeven mailadres. 

Bent u als stel geïnteresseerd in een woning? Dan maakt u samen 1 account aan op 1 e-mailadres.

Account

Bevestig uw account

Om zeker te weten dat u zelf het account hebt aangemaakt, ontvangt u een e-mail om het account te bevestigen. Het is belangrijk om dat binnen 24 uur te doen, anders wordt uw interesse voor het project verwijderd. Nadat u uw account hebt bevestigd, kunt u meteen inloggen in Mijn Eigen Huis.

Inloggen maar!

Na het bevestigen van uw account logt u in. Op de plek waar eerst het poppetje stond, ziet u uw initialen. Gaat u terug naar de website dan ziet ue ook daar uw initialen en het hartje bij uw favoriete woning(en) is nu rood.

Favoriete woningen op de wensenlijst

De woningen waar u belangstelling voor heeft, plaatst u op uw wensenlijst. Dit gaat heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button 'Wensenlijst' onderaan de betreffende bouwnummerpagina.

Wanneer de verkoop start, kunt u vanuit de wensenlijst in uw account uw voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken. Het is ook mogelijk om tijdens de verkoopperiode op de button 'Voorkeuren doorgeven' bij het betreffende bouwnummer te klikken.

Uw account beheren

Na het inloggen kunt u uw persoonlijke gegevens beheren, berichten lezen, documenten bekijken en als de verkoop is gestart uw voorkeuren beheren. Nieuwsgierig hoe dat eruit ziet en u heeft nog geen persoonlijk account? Maak er dan snel een aan.

Meer weten? Veel gestelde vragen
Uw huis financieren Bereid u voor