Type M

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

De parel van Ode Apartments is het Superieur Appartement. Vanuit deze exclusieve woning geniet je van een verpletterend mooi panorama van het Oosterdok en historisch Amsterdam. Alle details en wonderschone lagen van de stad ontvouwen zich speciaal voor jou en vormen zo samen een uniek kunstwerk om nooit op uitgekeken te raken. De woning, met drie slaapkamers, is een oase van rust. Met een sprong op de fiets of een rit met de auto ben je zo waar je maar zijn wilt. Door de hedendaagse materialen in en indeling van de woning, wordt thuis zijn een heerlijke manier om op te laden als ook het leven te vieren met je geliefde(n). Begroet de zon, de wolken, de seizoenen, de rijkdom en historie van de stad vanuit je luie stoel, of sluit een zwoele zomeravond goed af op het ruime balkon. Kijk eens naar buiten: Amsterdam is van jou.


Prijs op aanvraag.


English description

The pearl of the Ode Apartments is the Superior Apartment. In this exclusive house, you will enjoy a stunningly beautiful panorama of the Oosterdok and the historical city of Amsterdam. All details and beautiful layers of the city unfold especially for you and form a unique work of art that will never get boring to look at. A work of art that intertwines with your life in delicate ways. The house with three bedrooms is an oasis of peace with the vibrant city within reach, just get on your bike or take a walk. Thanks to the modern materials and spacious design of the property, being at home will be a wonderful way to recharge and celebrate life with your loved one(s). Greet the sun, clouds, seasons, and the wealth and history of the city from your sofa or end a warm summer night on the spacious balcony. Take a look outside: Amsterdam is yours.


Price on request.

In aanbouw / bewoond

Type M

ca. 302 m2
4 kamers
stadsleven
image alt

Een eigen parkeerplaats

Bij elk appartement bieden we de mogelijkheid om een parkeerplaats af te nemen. Uw auto staat zo ruim, veilig, droog en vlak bij uw appartement geparkeerd in de garage onder het complex. Uniek in hartje Amsterdam! Er zijn parkeerplaatsen mét en zonder elektrische laadpaal beschikbaar vanaf € 80.000. De keuze is aan u!

image alt

Slimme technologie in huis

Slimme technologie is niet meer weg te denken uit ons sociale en werkende leven, maar ook ons leven thuis. De Ode Apartments worden dan ook uitgerust met het slimme huissysteem, te bedienen met telefoon of tablet, voor het regelen van de verwarming, ventilatie en mogelijk ook uw verlichting en geluidsinstallatie. U stelt zelf het pakket van slimme opties samen.