Type N #037

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Vrijdagmiddag, heerlijk thuiskomen in uw 4-kamerappartement op de 8e verdieping van het markante gebouw middenin de stad. Vanavond lekker uiteten met vrienden, in de gezellige omgeving van de Oosterdokskade. Lopend naar huis, het blijft uniek. En als het laat wordt is er altijd extra slaapplek in de logeerkamer. Dit moderne appartement op de 1e verdieping van Ode Apartments, met een woonoppervlakte van circa 126 m2, is van alle gemakken voorzien!. Wat dacht u van de mogelijkheid van een eigen parkeerplaats in het complex? Dát is pas luxe, midden in Amsterdam!

In aanbouw / bewoond

Type N #037

ca. 126 m2
4 kamers
1 woonlaag
Erfpacht
image alt

Een eigen parkeerplaats

Bij elk appartement bieden we de mogelijkheid om een parkeerplaats af te nemen. Uw auto staat zo ruim, veilig, droog en vlak bij uw appartement geparkeerd in de garage onder het complex. Uniek in hartje Amsterdam! Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar vanaf € 80.000.

image alt

Slimme technologie in huis

Slimme technologie is niet meer weg te denken uit ons sociale en werkende leven, maar ook ons leven thuis. De Ode Apartments worden dan ook uitgerust met het slimme huissysteem, te bedienen met telefoon of tablet, voor het regelen van de verwarming, ventilatie en mogelijk ook uw verlichting en geluidsinstallatie. U stelt zelf het pakket van slimme opties samen.