Type O

€ 1.430.000 - € 1.710.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Heerlijk wonen is in een Prestige Appartement gegarandeerd. De stad wordt voor jou omlijst door robuust staal en glas, terwijl je zorgeloos geniet van het moderne comfort van het appartement. Ontdek de hedendaagse materialen, ruime indeling van de woning, twee slaapkamers, en verwelkom je nieuwe thuis. Op jouw balkon, gelegen aan de woonkamer, haal je een frisse neus als nooit tevoren of sluit je een zwoele zomeravond perfect af met vrienden. Bekijk hoe verpletterend mooi historisch Amsterdam is op elk moment van de dag, in elk seizoen, vanuit jouw Prestige Appartement. 


Let op! De getoonde prijs is een vanaf prijs op basis van jaarlijkse erfpachtcanon tot 1-07-2021. 

De erfpacht is ingegaan op 1 juli 2015. Klik op de kenmerken voor meer informatie. 

Verkocht

Type O

€ 1.430.000 - € 1.710.000
ca. 145 - 171 m2
3 kamers
stadsleven
image alt

Een eigen parkeerplaats

Bij elk appartement bieden we de mogelijkheid om een parkeerplaats af te nemen. Uw auto staat zo ruim, veilig, droog en vlak bij uw appartement geparkeerd in de garage onder het complex. Uniek in hartje Amsterdam! Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar vanaf € 80.000.

image alt

Slimme technologie in huis

Slimme technologie is niet meer weg te denken uit ons sociale en werkende leven, maar ook ons leven thuis. De Ode Apartments worden dan ook uitgerust met het slimme huissysteem, te bedienen met telefoon of tablet, voor het regelen van de verwarming, ventilatie en mogelijk ook uw verlichting en geluidsinstallatie. U stelt zelf het pakket van slimme opties samen.