Visie: een Ode van Amsterdam aan u

Het Oosterdokseiland is een van de grootste binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen van West-Europa. Een dynamische plek waar wonen, werken, genieten, innoveren, groeien en dromen samen komen. Het spectaculaire sluitstuk van Ode is dit opvallende glazen kantoor- en woongebouw. Hier komen ook de 41 Ode appartementen. Ode Apartments is de definitie van modern wonen. Uw eigen oase van rust, comfort en ruimte, in het midden van… alles.

Een Ode aan Amsterdam

Wonen in het kloppende hart van Amsterdam, met uitzicht over water én de historische stad. Ode Apartments is uniek, zowel qua locatie, als uitzicht en visie. Het door UNStudio ontworpen gebouw is een  uniek werk van Ben van Berkel, door het gebruik van eigentijdse materialen en de bijzondere opbouw en indeling. Op deze locatie aan het Oosterdok creëren we een aantrekkelijke balans tussen historie en moderniteit, tussen rust en reuring. Ode Apartments biedt het beste van 2 werelden.

image alt

Een Ode aan het Oosterdok

Ode combineert de unieke plek van het Oosterdok met moderne bedrijvigheid. Zoals Expeditie Oosterdok stelt: ‘’Een plek rond het water in het hart van Amsterdam waar techniek en vernieuwing al eeuwenlang samengaan met de drang naar avontuur”.

Beursgenoteerde bedrijven zij aan zij met culturele instellingen en eigentijdse toprestaurants en cafés. Schuif ’s avonds aan bij Choux of het Hilton of geniet van een concert in het Amsterdams Conservatorium. Op deze ‘hotspot’ midden in Amsterdam liggen alle voorzieningen aan uw voeten. Wonen op een plek met een rijk havenverleden, met het station direct naast de deur en aan 2 kanten vrij zicht op het water!

Een Ode aan u

Modern wonen met uitzicht op het meest historische deel van de stad. Dat is wonen in een Ode appartement. Op het Oosterdokseiland woont u midden in de stad, met alle comfort van nieuwbouw: comfortabel, innovatief en duurzaam, een eigen parkeervoorziening in het complex (optioneel), een gezamenlijke fietsenberging en de aanwezigheid van een servicemanager in de centrale hal. De woningen krijgen een hoogwaardige afwerking. Door het gebruik van de beste bouwmaterialen en innovatieve, duurzame oplossingen, wordt u als bewoner van alle gemakken voorzien. Nu én in de toekomst!

Een Ode aan de toekomst

Het welzijn van de bewoner én de omgeving staat centraal in Ode Apartments. De appartementen zijn ontworpen om energie te geven, te inspireren, balanceren en kalmeren. Dat zit in de indeling van elke ruimte en het prachtige uitzicht, gezien door groot glas, maar ook in het gebouw zelf. Ode Apartments verweeft alle elementen in het leven: mensen, natuur, de stad en de wereld. Daarbij zijn duurzaamheid en een duidelijke blik op de toekomst essentieel. Zo dragen we bij aan het mooi houden van Amsterdam en tegelijkertijd onderstreept dit het unieke karakter van de appartementen.

Amsterdam
Wil jij wonen op het Oosterdokseiland? Woningen
Met de fiets of met de tram? Bereikbaarheid