Een Ode Appartement is altijd goed bereikbaar

In een Ode Appartement op het Oosterdokseiland woont u overal dichtbij. Te voet en op de fiets. Amsterdam CS ligt naast de deur, de A10 op enkele minuten rijden. Het Oosterdokseiland is een centraal vertrekpunt, maar het is er ook heerlijk thuiskomen. De perfecte balans tussen avontuur en rust!

Ode aan de auto

Bij een Ode Appartement hebt u de mogelijkheid om een eigen parkeerplaats aan te schaffen, eventueel met laadpaal, in de ondergrondse parkeergarage van het complex. Vanuit Ode Apartments rijdt u zo de stad in, bent u in no-time op de A10 of in 20 minuten op Schiphol. Dat is ontspannen op vakantie of zakenreis gaan! Voor de niet-autobezitters is het heel eenvoudig in de parkeergarage een auto te huren voor een uur, dag of zolang gewenst.

image alt

Ode aan het OV

Met het Centraal Station letterlijk als buurman, ervaart u alle voordelen van het openbaar vervoer. Pak eenvoudig de tram, trein, pont of de metro om u te brengen naar alle delen van de stad of daarbuiten. Of u nu op bezoek wilt bij vrienden, gaat borrelen in Zuid of aan de andere kant van de stad naar kantoor moet: het OV staat voor u klaar.

image alt

Ode aan de fiets

Fiets via de Odebrug in een oogwenk de stad in en uit. Of kies de andere kant van Amsterdam en steek met de pont het IJ over. De fiets kunt u veilig stallen in de gemeenschappelijke fietsenberging van het gebouw.

Eten, drinken en sporten Voorzieningen
Grachten, winkels en parken Amsterdam & Het Oosterdokseiland