Ondertussen op het Oosterdokseiland...

27 januari '22

Dagelijks wordt er hard gewerkt op de bouwplaats van Ode Apartments en de vorderingen zijn goed zichtbaar. Tegelijk wordt er gebouwd aan de naastgelegen City Campus, het nieuwe hoofdkantoor van Booking.com op de kop van het Oosterdokseiland. Een groene stadsoase moet het worden, met 28 break-outs. Lees meer over de bouw, het interieur van de City Campus. Wist je trouwens al dat je de bouwvorderingen kunt volgen via livestream?

image alt

Break-outs en mother's rooms

Medewerkers die in hun pauze een wandeling maken door de natuur zónder naar buiten te hoeven, 28 'break-outs' - verschillende overlegfaciliteiten voorzien van een koffiepunt - en sfeervolle 'mother's rooms, kolfkamers voor de vrouwelijke werknemers. Er wordt op dit moment keihard gewerkt aan en nagedacht over de 'fit-out', het interieur van de City Campus. In het nieuwe hoofdkantoor van Booking.com op de kop van het Oosterdokseiland werken straks zo'n 5.000 mensen, met meer dan 100 nationaliteiten. Inclusiviteit én diversiteit zijn dan ook dé kernwoorden bij de inrichting. Nieuwsgierig naar de inrichting van dit indrukwekkende complex naast Ode Apartments? Lees interviews met betrokkenen in het Ode Magazine over Booking.com.

Bekijk ODE Magazine

Volg de bouw via livestream

De bouw van Ode Apartments en de City Campus vorderen gestaag. Wist je dat je de bouw online live kunt volgen? Kijk hiervoor op de website Oosterdokseiland.nl en klik op 'Livestream'. Je kunt hier overigens ook nog meer video's vinden, zoals van de online informatiebijeenkomst en interviews met de architecten.

Bekijk de livestream
Vragen? Neem contact met ons op
Beschikbare appartementen? Bekijk het woningaanbod