Bouwupdate Ode Apartments

23 februari '23

De bouw van Ode Apartments bevindt zich in de afrondende fase. Zo langzamerhand verdwijnen de werkmannen van de bouwplaats en wordt Ode Apartments in gebruik genomen. In deze update onder andere een kennismaking met Roelie de Servicemanager en een impressie van het prachtige ontwerp voor de entree dat door Ontwerpplek, een bureau voor interieurarchitectuur, is gemaakt. 

image alt

Roelie de Servicemanager van Ode

We stellen u hierbij graag voor aan Roelie de Servicemanager van Ode. Zij is aanwezig in de centrale hal van het appartementengebouw en is het eerste aanspreekpunt voor de bewoners. Voor vragen of meldingen, bijvoorbeeld over een defect aan de lift, maar óók voor dienstverlening op maat. Roelie zet zich in voor veiligheid in het gebouw en kan taken verrichten waar de bewoners geen tijd voor hebben. Van pakketjes aannemen tijdens werktijd tot uw auto laten wassen of kleding laten reinigen. Allemaal te regelen via de website van Butler Point. Roelie is er om taken uit handen te namen en de bewoners te ontzorgen. Zo luxe is wonen in Ode Apartments. 

Méér informatie
image alt

Inrichting centrale hal Ode

Een luxe gebouw als Ode verdient ook een mooie entree. Door Ontwerpplek, bureau voor interieurarchitectuur, is er een prachtig ontwerp gemaakt voor de inrichting van de entree. De meubels zijn inmiddels besteld en de stoffen uitgezocht. Naar verwachting wordt de entree in mei 2023 ingericht. Bekijk de plattegrond van de entree en de impressie die is gemaakt. 

Plattegrond entree
image alt

Parkeren

Als bewoner van Ode Apartments heeft u de mogelijkheid om een eigen parkeerplaats in de ondergelegen garage te kopen. Dát is pas luxe, midden in Amsterdam! Deze week moeten de eigenaren van een parkeerplaats de auto even elders in de garage stallen want de privé parkeerplaatsen worden voorzien van een coating met het Ode logo.

Openbare ruimte en afvalcontainers

Deze week wordt de openbare ruimte aan de gemeente opgeleverd. Na oplevering aan de gemeente wordt het terrein in gebruik genomen en worden de bouwhekken verwijderd. De gemeente heeft aangegeven in week 9 de afvalcontainers op de Oosterdokskade te gaan plaatsen. Hier kunnen bewoners klein huishoudelijk afval gooien.

image alt

Laatste kans: nu kopen is binnen een paar weken wonen

Wilt u dit prachtige, nieuwe stukje Amsterdam op het Oosterdokseiland uw thuis noemen? Dat kan! Hier geniet u van de voordelen van nieuwbouw, terwijl u uitkijkt over de historische stad. En het allerbeste? U kunt er al binnen een paar weken wonen. Er zijn nog maar 5 beschikbare appartementen; bouwnummer 5, 10, 14, 23 en 33. Deze laatste Ode Appartementen bevinden zich aan de oostzijde van het gebouw en hier is het uitzicht op het Oosterdok echt úniek. Ziet u zichzelf al zitten, genietend van het uitzicht?

Bekijk laatste appartementen
  Vragen? Neem contact met ons op
  Bekijk de beschikbare appartementen