Het uitzicht blijft spectaculair!

Bouwupdate Ode Apartments

29 november '22

We zijn alweer een poosje verder sinds de laatste bouwupdate en wat gaat het hard. De bouwvakkers werken op flinke hoogte gestaag door aan de appartementen die zowel van buiten én binnen steeds mooier worden. De hoogste tijd voor een bouwupdate. En natuurlijk hebben we foto's voor u. Nieuwsgierig? Kijk mee!

image alt

Gezonde bomen voor een gezond klimaat

Aan de zijde van Booking worden boombunkers aangelegd. In deze bunkers worden kratten geplaatst die in natte periodes vol met water komen te staan zodat ook in periodes van droogte de bomen over voldoende water kunnen beschikken. Hierdoor kunnen ze optimaal groeien. Bomen met gezonde bladvorming zorgen voor meer schaduw en koelen het oppervlak eronder. Dit maakt de leefomgeving beter bestand tegen extreme regenbuien en perioden van droogte.

De boombunkers worden bestraat met een donkere klinker. Het overige straatwerk met een rode klinker. Ten behoeve van de afwatering worden de klinkers in de boombunker anders gelegd dan de overige bestrating.

Update werkzaamheden

Ook in de appartementen is men volop bezig. Soms hangt de elektra nog als ‘versiering’ uit het plafond. De algemene gangen in Ode Apartments zijn deels voorzien van afwerking en de deurbellen zijn aangebracht. In een dubbellaagse woning is de trap inmiddels aangebracht. Bij de andere dubbellaagse woning ligt deze klaar voor montage.

Opleverprognose

De gemeenschappelijke ruimtes zijn niet eerder klaar dan eind januari 2023. Dit betekent dat de appartementen daarna beschikbaar komen. Vanaf ongeveer week 4 in 2023 wordt het voor de eigenaren mogelijk om de appartementen van binnen te bekijken. De verwachting is dat de eerste appartementen opgeleverd worden vanaf begin februari 2023. Deze prognose is nog niet definitief. 

image alt

Laatste kans: nog 4 appartementen

De verkoop gaat gestaag en Ode Apartments is bijna uitverkocht! Sterker nog, er zijn nog maar 4 beschikbare appartementen; bouwnummer 5, 10, 14 en 23. Deze 4 laatste Ode Apartments bevinden zich aan de oostzijde van het gebouw en hier is het uitzicht op het Oosterdok echt úniek. Van fietsers die in de ochtend over de fietsbrug komen, het NEMO en het scheepvaartmuseum tot de rondvaartboten en gevarieerde scheepvaart. Ziet u zichzelf al zitten, genietend van het uitzicht?

Bekijk de laatste woningen
Heeft u een vraag? Wij staan u graag te woord
Heeft u interesse in een appartement? Bekijk het aanbod