Ode Apartments is bijna uitverkocht!

25 mei '23

De 1e bewoners van Ode Apartements hebben inmiddels allemaal de sleutels ontvangen van hun schitterende appartement met uniek uitzicht op historisch Amsterdam en het Oosterdok. De bouw van het markante glazen woongebouw nadert de voltooiing. Hier is het wonen in een oase van rust, comfort en ruimte… te midden van alles. En elke dag een prachtig levend schilderij als uitzicht. Wilt u dat ook? Het kán nog. Maak kennis met de laatste 3 beschikbare appartementen en kies uw toekomstige thuis in hartje Amsterdam!

De definitie van modern wonen

De 3 laatste Ode Apartments bevinden zich aan de oostzijde van het gebouw. Hier is het uitzicht op het Oosterdok úniek. Geniet vanaf uw balkon van de opkomende zon en zie de stad langzaam ontwaken. De fietsers over de fietsbrug en de auto’s door de IJtunnel, het NEMO en het scheepvaartmuseum, de rondvaartboten en gevarieerde scheepvaart. Er is altijd iets te zien. Ode Apartements is de definitie van modern wonen. De appartementen bieden luxe, stijl en comfort en zijn van alle gemakken voorzien. Wat dacht u van een slim huissysteem en de servicemanager in de centrale hal, die de hal bewaakt, maar ook pakjes kan aannemen of uw  auto kan laten wassen. Bovendien bestaat bij elk appartement de mogelijkheid om een eigen parkeerplaats aan te kopen in de garage. En dát midden in Amsterdam, wat een luxe!

image alt

Bouwnummer 5

Een heerlijk 3-kamerappartement (type X) op de 1e verdieping van het markante gebouw, met een woonoppervlakte van circa 126 m2 en een woonkamer met open keuken. Hier stap je via de schuifpui het balkon op, waar je zomers met een kop koffie geniet van de opkomende zon. Dit appartement heeft 2 slaapkamers, waarvan 1 met badkamer en suite, een separaat toilet én een 2e badkamer in de hal.

 • 126 m2 aan woonruimte
 • 2 slaapkamers, 2 badkamers
 • Balkon op het oosten
 • € 1.182.581 v.o.n.
 • Eigen parkeerplaats in de garage onder het complex beschikbaar (vanaf € 80.000).

Bekijk deze woning
image alt

Bouwnummer 10

Een modern 4-kamerappartement (type N) op de 2e verdieping van het gebouw, met een woonoppervlakte van circa 126 m2. Deze woning heeft een woonkamer met open keuken, met schuifpui naar het balkon, 2 badkamers. Naast 2 slaapkamers, waarvan 1 met eigen badkamer, heeft dit appartement ook nog een kamer die u naar eigen wens kunt inrichten, bijvoorbeeld als thuiskantoor of een fitnessruimte.

 • 126 m2 aan woonruimte
 • 3 kamers, 2 badkamers
 • Balkon op het oosten
 • € 1.182.511 v.o.n.
 • Eigen parkeerplaats in de garage onder het complex beschikbaar (vanaf € 80.000).

Bekijk deze woning
image alt

Bouwnummer 23

Op de 5e verdieping van het markante gebouw middenin de stad, bevindt zich dit fijne 3-kamerappartement (type X) met balkon op het oosten en een woonoppervlakte van circa 126 m2. Een comfortabele woning, uitgerust met een slim huissysteem, een open keuken en schuifpui naar het balkon. Naast een apart toilet heeft dit appartement 2 badkamers, waarvan 1 direct aan de hoofdslaapkamer. Wat een luxe!

 • 126 m2 aan woonruimte
 • 2 slaapkamers, 2 badkamers
 • Balkon op het oosten
 • € 1.212.773 v.o.n.
 • Eigen parkeerplaats in de garage onder het complex beschikbaar (vanaf € 80.000).

Bekijk deze woning

Direct een optie?

Ziet u zich zelf al zitten, genietend van het uitzicht vanuit een van deze 3 laatste appartementen in Ode Apartments? Uw eigen oase van rust, comfort en ruimte, te midden van… alles. Vraag dan direct via de website een optie aan op uw favoriete bouwnummer. Op werkdagen hoort u al binnen 24 uur of het appartement aan u is toegewezen. Lees snel hoe het werkt!

Optie aanvragen
Iets vragen? Neem contact op
Wilt u wonen op het Oosterdokseiland? Beschikbare appartementen