Woning kopen Ode Apartments

De verkoop van Ode Apartments verloopt in 2 fases: allereerst de exclusieve presale, gevolgd door de reguliere verkoop van de overige appartementen. De presale-fase is inmiddels gesloten, deze woningen zijn toegewezen. Vanaf nu bieden we de nog beschikbare appartementen aan via de reguliere verkoop. Interesse? Dan doorloopt u de volgende stappen:

1. Bouwnummer kiezen

Wilt u nog een woning in Ode Apartments? Er zijn nog appartementen beschikbaar. U vindt deze op de pagina Woningen, inclusief alle details en v.o.n.-prijzen per bouwnummer. Interesse in een bouwnummer dat nog vrij is? Dan kunt u direct een optie aanvragen via de website. 

2. Optie aanvragen

U kunt heel eenvoudig online een optie aanvragen op het bouwnummer van uw voorkeur. Klik hiervoor op de button 'Optie aanvragen' bij het betreffende bouwnummer. Vervolgens doorloopt u enkele stappen waarin u de benodigde gegevens invult en een account aanmaakt voor Mijn Eigen Huis (als u dat nog niet eerder heeft aangemaakt). 

3. Mijn Eigen Huis account aanmaken

Wilt u een woning kopen in Ode Apartmentments, dan kan dat alleen als u een persoonlijk account heeft voor Mijn Eigen Huis. In deze omgeving kunt u digitaal uw voorkeuren doorgeven en heeft u alle benodigde documenten bij elkaar. Zo werkt het.

4. Contact met de makelaar

Optie aangevraagd op een woning? Op werkdagen hoort u al binnen 24 uur of het appartement aan u is toegewezen. De makelaar neemt contact met u op, om de overige stappen te bespreken voor de aankoop van de woning.

5. Financiering

Als u een bouwnummer toegewezen heeft gekregen, kunnen we de optie voor u vastleggen. Dit kan onder de voorwaarde dat de financiering van de woning al getoetst is. Dit kan vanzelfsprekend via uw eigen financieel adviseur. Hij/zij kan een document opstellen waarin staat dat u – bij het door u opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor uw gewenste woning kunt lenen of met eigen middelen kunt betalen. Als service bieden we u een vrijblijvend gesprek aan met de afdeling Private Banking van de Rabobank om het document op te stellen.

Meer over dit document of over de service Private Banking van de Rabobank is te vinden op de servicepagina 'Financiering'.

Iets vragen? Neem contact met ons op!
Wanneer zijn de appartementen gereed? Planning Oosterdokseiland