Vanaf nu: direct een optie aanvragen!

8 april '21

De reguliere verkoop van de nog beschikbare Ode Apartments is gestart! Heeft u interesse in een appartement dat nog vrij is? Dan kunt u nu direct een optie aanvragen via deze website. Op werkdagen hoort u al binnen 24 uur of het appartement aan u is toegewezen. Lees hier hoe het werkt!

image alt

Optie aanvragen

De presale-fase van Ode Apartments gemist óf geen bouwnummer toegewezen gekregen? Gelukkig komt er een herkansing! We zijn namelijk gestart met de reguliere verkoop van de nog beschikbare appartementen in Ode. U kunt nu heel eenvoudig online een optie aanvragen op het bouwnummer van uw voorkeur, wanneer het de status 'vrij' heeft. Klik hiervoor op de button 'Optie aanvragen' bij het betreffende bouwnummer. Vervolgens doorloopt u enkele stappen waarin u de benodigde gegevens invult en een account aanmaakt voor Mijn Eigen Huis (als u dat nog niet eerder heeft aangemaakt). Op werkdagen hoort u al binnen 24 uur of het appartement aan u is toegewezen.

Woningaanbod
image alt

Financiering

Als u een bouwnummer toegewezen heeft gekregen, kunnen we de optie voor u vastleggen. Dit kan onder de voorwaarde dat de financiering van de woning al getoetst is. Dit kan vanzelfsprekend via uw eigen financieel adviseur. Hij/zij kan een document opstellen waarin staat dat u – bij het door u opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor uw gewenste woning kunt lenen of met eigen middelen kunt betalen. Als service bieden we u een vrijblijvend gesprek aan met de afdeling Private Banking van de Rabobank om het document op te stellen. 

Meer informatie
Zo werkt het Woning kopen in Ode
Beschikbare appartementen Bekijk het aanbod