Maak kennis met Ode-Apartments

7 januari '21

De bouw van Ode Apartments is in volle gang en de exclusieve présale start binnenkort. Tijd om iets meer te vertellen over de stijlvolle appartementen in dit iconische appartementengebouw in hartje Amsterdam. Het internationaal opererende architectenbureau UNStudio ontwierp voor Ode 41 appartementen; hoogwaardig afgewerkt en duurzaam gebouwd.

image alt

Voor elk wat wils

De 41 appartementen in het complex van Ode zijn onderverdeeld in 6 verschillende typen: van gelijkvloerse 2- of 3-kamerappartementen tot riante hoekappartementen en 2-laagse woningen met 4 slaapkamers. Zo kan iedereen in Ode een woning vinden die aansluit bij de woonwensen!

De woningtypen worden aangeduid met een eigen letter, die samen refereren aan het woord PANORAMA:

Appartementen type P: 66 m2, 1 slaapkamer
- Appartementen type A: 114 m2, 2 slaapkamers
- Appartementen type N: 126 m2, 3 slaapkamers
- Appartementen type O: 145-171 m2, 2 slaapkamers
- Appartementen type R: 241-257 m2, 4 slaapkamers
- Appartementen type M: 302 m2, 3 slaapkamers.

Alle appartementen hebben een buitenruimte, gericht op het (zuid)oosten of (zuid)westen, én een ‘room with a view’, met prachtig uitzicht op water, schepen en de historische stad.…

Bekijk de woningen

Slim huissysteem

Licht, luxueus, robuust, modern en innovatief; zo omschrijven we het beste de architectuur van de Ode appartementen. De woningen krijgen een hoogwaardige en duurzame afwerking en worden uitgerust met een slim huissysteem. Hiermee kunt u via uw telefoon of tablet de verwarming, ventilatie en mogelijk ook de verlichting en/of geluidsinstallatie bedienen.

image alt

Parkeerplaats optioneel

Voor alle Ode-appartementen is een eigen parkeerplaats beschikbaar in de parkeergarage onder het complex. U kunt deze eigen parkeerplaats optioneel kopen bij de woning, indien gewenst met een laadpaal. Dat is luxe, een parkeerplaats midden in het centrum van Amsterdam!

Interesse?

Wilt u als eerste in aanmerking komen voor de woning van uw keuze? Meld u dan nu aan voor de exclusieve présale. Dit kan door u in te schrijven bij uw favoriete appartement. Na uw inschrijving bieden wij u binnenkort de mogelijkheid om schriftelijk een bod uit te brengen op de woning van uw keuze.

Aanmelden Présale
Wil jij wonen op het Oosterdokseiland? Woningen
Met de fiets of met de tram? Bereikbaarheid