Ode aan uw badkamer en keuken; perfectie tot in de kleinste details

15 maart '21

In alle rust genieten van een heerlijke douche of uitgebreid bad in een stijlvolle badkamer, geheel naar uw smaak. Ziet u het al voor zich? Uw Ode appartement is stijlvol en perfect, tot in de kleinste details. Dus waarom uw badkamer dan niet? De adviseurs van Intercodam helpen u graag om díe badkamer te creëren waarvan u altijd al droomt! En Intercodam kan nog meer voor u betekenen. Wat dacht u van een geweldige keuken?

image alt

Gegarandeerd comfort

Intercodam en Ode Apartments zijn de ideale match voor gegarandeerd woonplezier en comfort. Al meer dan 100 jaar is Intercodam een instituut op het gebied van exclusieve tegels, sanitair én keukens en gespecialiseerd in het geven van op maat gemaakt advies. Elk Ode appartement wordt voorzien van een badkamer van Intercodam, die u met behulp van een adviseur volledig kan afstemmen op uw persoonlijke wensen en smaak.

image alt

Ode aan uw keuken

Het plaatje compleet maken? Neem ook voor uw keuken eens een kijkje bij Intercodam. U vindt hier keukens met een chique en tijdloos design van de hoogste kwaliteit. Voor iedere stijl de juiste keuken. Bovendien biedt Intercodam veel maatwerkoplossingen. Uiteraard worden ook daarbij hoge eisen gesteld aan functionaliteit en vormgeving. Ontdek hier wat Intercodam allemaal voor u kan betekenen!

Meer informatie
Contact Wij staan u graag te woord
Bekijk de woningen Wonen op het Oosterdokseiland?