Intercodam verzorgt uw stijlvolle badkamer op maat

Geniet in alle rust van een heerlijke douche of uitgebreid bad in de stijlvolle badkamer van uw woning in Ode Apartments. Samen met de adviseurs van Intercodam creëert u hier perfectie tot in de kleinste details en volledig op maat, naar uw persoonlijke smaak en wensen. Om het plaatje compleet te maken, helpen de adviseurs u ook bij het ontwerpen van de ideale keuken in uw toekomstige appartement. Ontdek hier wat Intercodam allemaal voor u kan betekenen!

image alt

Over Intercodam

Al meer dan 100 jaar is Intercodam een instituut op het gebied van exclusieve tegels, sanitair en keukens. Naast de hoogwaardige collectie op het gebied van tegels en sanitair, is Intercodam gespecialiseerd in het geven van uitzonderlijk, op maat gemaakt advies en het verzorgen van een onvergetelijke klantervaring. Hun expertise en het luxueuze assortiment aan tegels en sanitair maakt Intercodam x Ode tot dé formule voor ultiem woongenot.

image alt

Van de badkamer tot de keuken

Beeld u zich eens in: ontwaken in uw appartement in Ode, de gordijnen openen en genieten van het prachtige uitzicht op historisch Amsterdam. Elke dag opnieuw. Vervolgens genieten van een warme douche of uitgebreid bad in de stijlvolle badkamer, die u samen met de adviseur van Intercodam heeft ontworpen. In de keuken - het hart van de woning - komt tot slot alles samen: goed eten, boeiende gesprekken, liefde en eindeloze herinneringen. Dat alles omringd door de stijlvolle perfectie die Intercodam samen met u tot leven laat komen. Ziet u het al voor u?

image alt

De hofleverancier van ultiem woongenot

Intercodam en Ode Apartments zijn de ideale match voor gegarandeerd woonplezier en comfort. Als trendsetter op het gebied van tegels, sanitair en luxe keukens, het unieke assortiment én zeer persoonlijke werkwijze, maakt Intercodam van elke woning een comfortabel thuis. Niet voor niets ontving dit bedrijf in 2019 het predicaat van hofleverancier.

image alt

Advies en aanbod op maat

Elke woning in Ode Apartments wordt voorzien van een Intercodam-badkamer. Deze kan verder, met behulp van de adviseur, worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en smaak. Daarnaast kunt u bij Intercodam keukens vinden met een chique en tijdloos design van de hoogste kwaliteit. Voor iedere stijl vindt u de juiste keuken en Intercodam biedt veel maatwerkoplossingen waarbij hoge eisen worden gesteld aan functionaliteit en vormgeving.

Intercodam
Wonen op het Oosterdokseiland? Bekijk de woningen
Visie Ode Apartments De nieuwe definitie van modern wonen