Bubbels, muziek én zélf het uitzicht bewonderen!

20 september '21

Bubbels, oesters en een live jazz-band. Het was een geslaagd feestje, de kopersbijeenkomst van Ode Apartments op 28 augustus. Maar waar de meeste kopers waarschijnlijk vooral voor kwamen, was de bezichtiging van hun eigen Ode-appartement in aanbouw. En natuurlijk… om zélf het prachtige uitzicht te kunnen aanschouwen.

image alt

Kennis maken met de buren

"Small island, great place". Dat ging helemaal op voor het kopersevent op zaterdag 28 augustus. Onder het genot van een hapje en een drankje, werden de circa 50 aanwezigen welkom geheten door projectdirecteur Jeroen Galle en konden zij genieten van prachtige live-muziek, verzorgd door saxofonist Ben Fitzpatrick en zijn band. De kopers kregen bovendien de gelegenheid om hun woning in aanbouw te bekijken én kennis te maken met hun buren en/of andere nieuwe bewoners. Tot slot kreeg iedereen nog een presentje mee naar huis, een mooi boek over de ontwikkeling van het Oosterdokseiland.

Gemist of nog even nagenieten?

Deze 1e bijeenkomst met toekomstige bewoners van Ode kunnen we een groot succes noemen. Heeft u het gemist, of wilt u nog even nagenieten? Bekijk hieronder de impressies van de bijeenkomst én natuurlijk de 'aftermovie' bovenaan de pagina.

Een vraag? Wij staan u graag te woord
Meer weten over de locatie? Dit is Het Oosterdokseiland