Ontmoet de makelaars

18 februari '21

Bij een bijzonder en exclusief project als Ode zijn natuurlijk de beste experts betrokken. Dat geldt ook voor de makelaars. Met trots stellen we ze hier aan u voor. Maak kennis met Eefje Voogd Makelaardij en Broersma Makelaardij.

Eefje Voogd Makelaardij

Eefje Voogd Makelaardij heeft zich in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot vooraanstaand specialist in de makelaardij, in het bijzonder van nieuwbouwprojecten, en vertegenwoordigt een aantal van de meest spectaculaire woningen in en rond Amsterdam.

image alt

Persoonlijke touch

Met haar 20 jaar ervaring – voornamelijk in hoogwaardige projecten en nieuwbouw – is makelaar en MT-lid Els Verpoorten van Eefje Voogd Makelaardij een zwaargewicht in het makelaarsvak te noemen. Haar persoonlijke touch is ze nooit verloren in deze jaren. “Mijn expertise is absoluut nieuwbouw in de breedste zin van het woord. Die veelzijdigheid aan kennis is ontstaan door het jarenlang verkopen van zowel bestaande als nieuwbouw. Zolang je met je voeten in de klei blijf staan en zelf actief blijft verkopen, ben ik in staat gedegen advies te geven aan opdrachtgevers. Ook dat is een belangrijk onderdeel van mijn werk. Het vak verveelt nooit en ik ben trots op mijn zeer persoonlijke werkwijze. Collega’s en klanten omschrijven mij daarnaast als prettig direct en to the point, met humor als rode draad. Ik krijg oprecht energie van wat ik doe.”

Verliefd op Ode

Els was al bij het 1e bezoek aan het gebied op slag verliefd op Ode. “Als je eenmaal op de locatie komt, voel je direct: dit wordt verpletterend mooi. Het uitzicht, zowel aan de IJ-zijde als de stadszijde, verveelt nooit en is uniek in het centrum van Amsterdam.” Als we aan Els vragen waarom iemand de kans om in Ode te wonen niet moet laten schieten, twijfelt ze geen seconde over het antwoord: “Ode is werkelijk uitzonderlijk in Amsterdam. Het ontwerp van het gebouw is erg mooi en speels, met veel imposante raampartijen en fijne indelingen van de woonruimte. Maar bovenal de locatie zelf maakt het zo speciaal. Alles is binnen handbereik: de historische stad, horeca, en eigenlijk alles wat je dagelijks nodig hebt. En ja, dat uitzicht hè. Niet te overtreffen.” 

Broersma Makelaardij

Broersma Makelaardij is specialist in het segment van bijzondere woningen en projecten in Amsterdam. De medewerkers hebben brede ervaring en expertise opgebouwd op het gebied van bestaande woningen, nieuwbouw en herontwikkelingsprojecten, met name in het luxere segment.

image alt

De klant als uitgangspunt

Als partner en manager van Broersma Nieuwbouw, een zelfstandige dochter van Broersma Makelaardij, is Nanneke Koopman inmiddels al 7 jaar betrokken bij de plannen van Ode. In haar werk zijn de wensen van de (potentiële) klant haar start- en eindpunt. “Ik spreek dagelijks mensen over hun wens om te verhuizen. Altijd een grote stap in ieders leven. Daar begint de reis voor mij. Hoe wil je wonen? Wat vind je belangrijk? Aangezien het bij nieuwbouw nog niet mogelijk is om het huis te zien en te ervaren, zie ik het als mijn taak om al die informatie helder te maken. Zo wordt de koop van een nieuw huis een fijne ervaring en iets om naar uit te kijken, niet om van wakker te liggen.”

Uitkijken op een levend schilderij

Als we met Nanneke praten over Ode, de architectuur en haar algemene indruk van het project, begint ze te stralen. “Zodra je het uitzicht over het Oosterdok en de oude stad hebt gezien, ben je verkocht. Dit is een fantastische plek. De architecten van Ode hebben geveldelen toegepast die open kunnen. Zo lijkt het net alsof je naar een levend schilderij kijkt. Bovendien staat Ode midden in de stad, dicht bij het station. Openbaar vervoer wordt voor Amsterdam steeds belangrijker. Zo rijd je met de metro in slechts 15 minuten van Ode naar de Zuidas. En heb je een auto, dan kun je in de garage onder het gebouw een eigen parkeerplaats kopen. Desgewenst met een laadpaal, dus ook wat dat betreft helemaal voorbereid op de toekomst.”

Dit is hét moment

Nu de bouw van Ode in volle gang is, ziet Nanneke dat dit hét moment is om in te stappen. “In dit stadium van de bouw is er nog veel ruimte voor het invullen van persoonlijke wensen qua indeling. En omdat de opleverdatum al in zicht is, is het extra leuk om bezig te zijn met je nieuwe huis. En als je daar eenmaal woont, ja, dan zie je Amsterdam elke dag op zijn mooist.”

Een vraag? Wij staan je graag te woord
Meer weten over de locatie? Dit is Het Oosterdokseiland