Presale Ode Apartments is gesloten!

25 maart '21

De exclusieve presale-fase van Ode Apartments in Amsterdam is gesloten. Bieden op bouwnummers is vanaf nu niet meer mogelijk. Nog even geduld, dan starten we met de reguliere verkoop van de nog beschikbare appartementen. Lees hier hoe het vervolgtraject er uitziet.

image alt

Vervolg presale fase

Van donderdag 18 tot en met 25 maart kregen belangstellenden de mogelijkheid om schriftelijk een bieding uit te brengen op een woning naar keuze. Deze presale fase is nu gesloten. In de week van 29 maart worden degenen die een bod hebben uitgebracht persoonlijk geïnformeerd over de uitslag van de toewijzing. Een bieder die een woning toegewezen krijgt, dient binnen 10 dagen een document te overleggen van de bank of accountant dat de financiering van de betreffende woning geen probleem vormt. De optie onder voorbehoud zal daarna definitief worden toegekend. 

Meer informatie

Fase 2: start reguliere verkoop

Geen appartement toegewezen gekregen? Ga voor de herkansing! De appartementen die na de presale-fase nog beschikbaar zijn, worden vervolgens aangeboden in de reguliere verkoop. We verwachten dat deze verkoop van de nog beschikbare appartementen medio april van start gaat. Uiteraard brengen we u tijdig op de hoogte van hoe het werkt en vanaf wanneer het mogelijk is een optie aan te vragen. Nog even geduld!

Contact Wij staan u graag te woord
Bekijk de woningen Wonen op het Oosterdokseiland?