Save the date: feestje op de bouwplaats

4 april '22

Bent u een van de gelukkige kopers van een nieuwbouwappartement in Ode? Zet dan zaterdag 18 juni alvast dikgedrukt in de agenda. Op deze datum organiseren we namelijk een evenement op de bouwplaats voor alle kopers. U krijgt de mogelijkheid uw eigen appartement te bezichtigen, kunt vragen stellen over de VVE en de servicemanager én wij zorgen voor gezelligheid. Zien we u op 18 juni?

image alt

Hapje en drankje staan voor u klaar

Op zaterdag 18 juni van 15.00-17.30 uur kunnen alle kopers een rondleiding krijgen over de bouwplaats én daarbij zien hoe de bouw van hun eigen appartement vordert. Wie wil dat nu niet? Een heuglijk moment, waarbij een hapje en een drankje niet mogen ontbreken. Wij zorgen voor een sfeervolle aankleding van deze gezellige middag! Bovendien zijn ook Newomij en Butler Point aanwezig. Zij kunnen u meer vertellen en uw vragen beantwoorden over het VvE-beheer en de diensten van de servicemanager. Als koper ontvangt u binnenkort een persoonlijke uitnodiging voor het evenement!

image alt

Laatst beschikbare appartementen

Op dit moment zijn er nog slechts 6 van de in totaal 41 appartementen in Ode Apartments beschikbaar. Namelijk nog 3 laatste 4-kamerappartementen (type N) op de 2e, 4de en 6de verdieping met een woonoppervlakte van circa 126 m2, én nog 4 appartementen type X aan de kant van het NEMO Science Museum. Deze 3-kamerappartementen hebben ook een woonoppervlakte van zo'n 126 m2 en bevinden zich op respectievelijk de 1e, 3e, 5e en 7e verdieping van het markante gebouw op het Oosterdokseiland. Interesse? Bekijk snel de laatst beschikbare Ode-appartementen.

Bekijk appartementen
Wanneer krijg ik de sleutel? Bekijk de planning
Beschikbare appartementen Bekijk het aanbod