Wonen met uniek uitzicht over het Oosterdok? Het kan nog!

31 augustus '22

Een levend schilderij als uitzicht. Met een kop koffie vanaf het balkon de dynamische stad zien ontwaken. Wonen in een luxe en comfortabel appartement, in hartje Amsterdam. Wie wil dat nu niet? Het kán nog steeds, want er zijn nog enkele appartementen beschikbaar in Ode apartments. Bekijk de video om het unieke uitzicht te beleven! Overtuigd? Vraag snel een optie aan en misschien ontvangt u begin 2023 de sleutel van uw Ode appartement!

Weerspiegeling van het water in de gevel

Het door UNStudio ontworpen kantoor- en woongebouw aan het Oosterdok is een uniek werk van Ben van Berkel. Een gebouw ‘dat iets teruggeeft aan de stad’, zo omschrijft de architect zelf. Zoals het water van de haven dat prachtig weerspiegelt in de glazen gevel. Ook komt de robuustheid van de geschiedenis van de haven terug in het ontwerp.

Maar bovenal draait het om de toekomstige gebruikers en bewoners. De appartementen zijn op een comfortabele manier ontworpen, met veel daglicht en installatietechnieken die zorgen voor een prettig binnenklimaat. In een video vertelt Ben van Berkel er meer over.

image alt

Laatst beschikbare appartementen

Wonen in het kloppende hart van Amsterdam, met uitzicht over water én de historische binnenstad? Er zijn nog enkele Ode Appartementen beschikbaar, in 2 typen. Namelijk:

  • 3- en 4-kamerappartementen aan NEMO-zijde, met uniek uitzicht over het Oosterdok en een woonoppervlakte van circa 126 m2 (type N/X), en
  • Één topappartement aan de Oosterdokszijde, met een woonoppervlakte van maar liefst 257 m2 en 2 woonkamers, op de 2e én 3e verdieping van het gebouw.

Bij alle appartementen bestaat ook de mogelijkheid om een eigen parkeerplaats aan te kopen in de parkeergarage. Benieuwd naar de specifieke kenmerken van de woningen? Bekijk ze gauw! De oplevering begint naar verwachting al in december.

Bekijk de woningen

Direct een optie?

Ziet u zich zelf al zitten, genietend van het uitzicht vanuit een van deze laatst beschikbare appartementen in Ode Apartments? Uw eigen oase van rust, comfort en ruimte, te midden van… alles. Vraag dan direct via de website een optie aan op uw favoriete bouwnummer. Op werkdagen hoort u al binnen 24 uur of het appartement aan u is toegewezen. Lees snel hoe het werkt!

Optie aanvragen
Iets vragen? Neem contact op
Wilt u wonen op het Oosterdokseiland? Beschikbare appartementen