Ode aan alle voorzieningen in en om uw appartement

Wie woont in een Ode appartement, woont op een unieke locatie, met alle dagelijkse én aanvullende voorzieningen voor de deur. Voor boodschappen, een goed restaurant, actief bezig zijn of ontspanning; u hoeft het Oosterdokseiland eigenlijk niet af. Ode Apartments biedt een rijke mix van grootstedelijke functies en uitstekende parkeervoorzieningen, in een luxe gebouw dat van alle gemakken is voorzien!

In en om het appartement

Bij uw appartement kunt u een parkeerplaats aankopen in de parkeergarage voor bewoners. Daarnaast is er een gemeenschappelijke fietsenberging en voor elk appartement een individuele berging in de kelder. Om te zien wie er voor de deur staat, is uw appartement voorzien van een videofooninstallatie met kleurenbeeldscherm, dat is gekoppeld aan de elektrische deuropener van de hoofdentree. Bovendien is er in de centrale hal op gezette tijden een servicemanager aanwezig. Voor vragen, meldingen óf gewoon een gezellig praatje natuurlijk.

image alt

Van koffie tot culinaire hoogstandjes

Een goede kop koffie buiten de deur? U hoeft niet ver te zoeken. Geniet van een romige café latte of intense espresso bij een van de koffiebars, zoals de CoffeeCompany. Loop  voor vers brood of gebak naar een van de goede bakkerijen in de buurt, ontbijt bij Hofje van Wijs op de Zeedijk  of schuif voor een lekkere lunch aan bij Pension Homeland op het Marineterrein  The Bull? of Grand Café 1884. Ook voor een goed diner zijn er genoeg geweldige restaurants in de buurt; zoals Scheepskameel, restaurant Choux, Lastage of de SkyLounge van het Hiltonhotel.

image alt

Kook het zelf

Zelf een heerlijk diner of uitgebreide lunch organiseren bij u thuis? Voor de boodschappen kunt u terecht bij de Albert Heijn op het Oosterdokseiland. Maar u vindt in de omgeving van uw appartement ook diverse wijnhandelaren, groenteboeren, kaaszaken en ambachtelijke slagers, zoals De Wijnerij, Slagerij Vet en Vincent Kaas & Vlees. En niet te vergeten de Nieuwmarkt met verse groenten, vis bij Tel, en de biologische markt op zaterdag.

Amsterdam & Het Oosterdokseiland

Cultuur en muzikaliteit

Op en rondom het Oosterdokseiland vindt u een pracht aan cultuur! De Openbare Bibliotheek Amsterdam om de hoek biedt een breed aanbod exposities, lezingen, literaire avonden en andere activiteiten. Schuif aan bij de concerten van het Conservatorium Amsterdam of steek het water over naar het Muziekgebouw aan het IJ voor (eigentijds)klassiek of het BIMhuis voor jazz en world music. Bezoek het Scheepvaartmuseum voor een maritieme tentoonstelling en Arcam voor het laatste architectuurnieuws. Of pak de pont naar Noord en u bent binnen enkele minuten in het EYE Filmmuseum of de Tolhuistuin

image alt

Sport en varen

Het Oosterdokseiland biedt genoeg faciliteiten om aan de conditie te werken! Loop een rondje hard langs het prachtige Oosterdok en het IJ, zet de spieren aan het werk in fitnesscentrum TrainMore Oosterdok, of neem een duik in de afgeschermde binnenhaven met zwembad van het Marineterrein. In de buurt zijn ook diverse boetiekstudio’s, voor bijvoorbeeld yoga, pilates of barres te vinden. De Capoeira Academie, net buiten het eiland, biedt een breed aanbod muziek, acrobatiek, dans en gevecht. Maar bewegen kan ook recreatief zijn. Geniet van de frisse buitenlucht, pak de fiets en de pont. U bent binnen no time omringend door idyllisch polderlandschap met groene velden en
rustige waterwegen ten Noorden van de ringweg A10. Tenslotte leent de waterrijke omgeving van het Oosterdokseiland zelf zich ook bij uitstek om lekker te gaan varen.

De nieuwe definitie van modern wonen Vise Ode Apartments
Wanneer start de verkoop? Planning bekijken