Ode Apartments: dit is de planning

21 oktober '22

Wonen in een luxe en comfortabel appartement, in hartje Amsterdam. Het is toch een droom om elke ochtend wakker te worden met zo'n uniek uitzicht. Stelt u zich eens voor: met een koffie turend over het IJ en het meest historische deel van onze hoofdstad. Er staan nog enkele appartementen te koop dus het kan nog! Wie weet woont u binnenkort op deze unieke plek in Amsterdam, want net als de verkoop, gaat de de bouw ook hard. Tijd voor een update over de planning.

image alt

Laatste kans: nog 4 appartementen

De verkoop gaat gestaag en Ode Apartments is bijna uitverkocht! Sterker nog, er zijn nog maar 4 beschikbare appartementen; bouwnummer 5, 10, 14 en 23. Deze 4 laatste Ode Apartments bevinden zich aan de oostzijde van het gebouw en hier is het uitzicht op het Oosterdok echt úniek. Van fietsers die in de ochtend over de fietsbrug komen, het NEMO en het scheepvaartmuseum tot de rondvaartboten en gevarieerde scheepvaart. Ziet u zichzelf al zitten, genietend van het uitzicht?

Bekijk de laatste woningen

Direct een optie? Dat kan!

Uw eigen oase van rust, comfort en ruimte, te midden van… alles. Het kan nog steeds! Interesse? Vraag dan direct via de website een optie aan op uw favoriete bouwnummer. Op werkdagen hoort u al binnen 24 uur of het appartement aan u is toegewezen.

Optie aanvragen
image alt

Update verdiepingen en garage

De bouw loopt nog steeds op rolletjes en het is nu aftellen tot de 1e bewoners van Ode Apartments de sleutel van hun schitterende appartement in ontvangst kunnen nemen. Er wordt hard gewerkt aan het afronden van de sanitaire ruimtes, de afwerking van de gangen, wanden, plafonds, muren en vloeren van de verdiepingen 4 t/m 9 en de bovenste verdiepingen. Ook het afronden van de parkeergarage vordert gestaag, zoals te zien is op de afbeelding hiernaast.

Prognose oplevering in 2023

Uiteraard fijn om te weten wat u precies kunt verwachten. Voordat de woningen worden opgeleverd, is er ruimte voor een voorschouw vanaf circa week 6. Hier krijgt u uitgebreid de gelegenheid om te controleren of uw appartement helemaal volgens de afspraken is gebouwd. Vervolgens zullen de appartementen opgeleverd worden. De prognose oplevering appartementen staat momenteel gepland in week 6 t/m week 10, 2023 mits er geen vertragingen zullen zijn. Hieronder krijgt u een impressie van de voortgang van de verdiepingen en parkeergarage.

Iets vragen? Neem contact op
Wilt u wonen op het Oosterdokseiland? Beschikbare appartementen