Wonen in Ode Apartments, 5 exclusieve voordelen!

25 mei '21

Modern en comfortabel wonen, in het authentieke en historische hart van de stad. Wonen in Ode Apartments is uniek wonen, in een iconisch, state-of-the-art modern gebouw aan het Oosterdok in Amsterdam. Het gebouw, de appartementen, het uitzicht zijn prachtig. Maar er zijn nóg meer redenen om te kiezen voor een Ode appartement. We noemen dé 5 exclusieve voordelen van wonen in Ode Apartments.

image alt

1. Unieke locatie

Wonen in het kloppende hart van Amsterdam, met uitzicht over water én de historische stad. Ode Apartments is uniek qua locatie én uitzicht. Het Oosterdokseiland is inmiddels een dynamische, prachtige plek om te wonen, leven en werken. Er is een compleet nieuw stuk stad gecreëerd op de plek waar vroeger de handelsschepen aanmeerden, de post werd gesorteerd en het ’s avonds niet altijd even pluis was. U woont hier overal dichtbij: met Amsterdam Centraal naast de deur, het centrum op fietsafstand en de A10 op enkele minuten autorijden. Maar of het nu gaat om boodschappen, een goed restaurant of een gezellig terrasje; eigenlijk hóeft u het Oosterdokseiland niet af. Alle dagelijkse én aanvullende voorzieningen zijn naast de deur.

image alt

2. Uw luxe appartement

Ode Apartments bestaat uit 41 stijlvolle appartementen in 6 verschillende types. Of u nu kiest voor een 3-kamerappartement aan de Conservatorium-zijde of een 2-laags appartement met een woonoppervlakte van 257 m2; een Ode appartement is licht, luxueus, robuust, modern en innovatief. Alle woningen krijgen een hoogwaardige en duurzame afwerking, met onder andere een luxe badkamer van Intercodam en een 'slim huissysteem'. Bovendien hebben alle appartementen een buitenruimte, gericht op het (zuid)oosten of (zuid)westen én een 'room with a view'. In Ode kan iedereen een woning vinden die aansluit bij de persoonlijke woonwensen!

image alt

3. Een slim huissysteem

Via uw telefoon of tablet de verwarming of ventilatie in huis regelen, maar ook de verlichting en geluidsinstallatie bedienen? Slimme technologie is niet meer weg te denken uit ons sociale en werkende leven, maar ook ons leven thuis. En dús mag domotica ook niet ontbreken in uw moderne, innovatieve Ode appartement! De woningen in Ode Apartments worden uitgerust met een slim huissysteem, met een pakket van 'slimme opties' voor uw woning. U kunt dit pakket zelf naar wens samenstellen.

image alt

4. Persoonlijke ontzorging

De servicemanager in de centrale hal van het appartementencomplex is uw 1e aanspreekpunt voor vragen of meldingen, bijvoorbeeld over een defect aan de lift, maar óók voor dienstverlening op maat. De servicemanager zet zich in voor veiligheid in het gebouw, maar ook voor uw persoonlijke 'ontzorging'. Of het nu gaat om pakketjes aannemen als u niet aanwezig bent, het laten wassen van uw auto, of het repareren van kleding; de servicemanager in Ode is er om u te ontzorgen en kan u taken uit handen nemen waar u zelf geen tijd voor heeft. Wat een luxe!

image alt

5. Eigen parkeerplaats in hartje Amsterdam

Denkt u zich eens in: thuiskomen in hartje Amsterdam en níet hoeven zoeken naar een parkeerplaats! Onmogelijk? Niet als u woont in Ode Apartments. Voor elk appartement is een parkeerplaats beschikbaar in de garage onder het complex. U kunt deze eigen parkeerplaats optioneel aankopen bij de woning, indien gewenst ook voorzien van een laadpaal voor uw elektrische auto. Zo staat uw auto altijd veilig en droog, en altijd op een vaste plek zodat u nooit hoeft te zoeken. Dát is uniek, midden in het centrum van Amsterdam!

Contact Wij staan u graag te woord
Overtuigd? Zoek uw Ode appartement!